vineri, 28 iunie 2013

Sfaturi pentru Înțelegerea Beneficiile de un download manager


Sfaturi pentru Înțelegerea Beneficiile de un download manager

De: Paul Wilson
Un manager de download facilitează descărcarea de fișiere de pe Internet. Proiectat cu scopuri specifice în minte, un manager poate:
  • Apela în mod automat la un furnizor de Internet pe timp de noapte, atunci când ratele sunt fisiere mici si download. Managerul va deconecta dial-up atunci când descărcarea este completă.
  • Descărcarea fișierelor mari pentru utilizatorii cu o conexiune de bandă largă, poate relua download-uri defecte, capacitatea de descărcare limita, răsfoiți un site în mod automat pentru a descărca conținut specificate, și de a face actualizarea regulată de descărcări.
Ușor de utilizat download manageri integra bine cu browserele web. Caracteristicile includ: programarea, modelarea traficului, verificare virus, precum și catalogare. 

Managerii Descarca fie utilizat BHO, browser-ul helper object sau APP, protocol asincron pluggable pentru a intercepta descărcări. Unii manageri folosesc unul în timp ce altele folosesc ambele metode. Un download manager eficient este cunoscut pentru a crește viteza de download de 500 la sută.
  • BHO este utilizat de către: Fulger, GoZilla, Mass Downloader, Alligator, și NetAnts.
  • APP este utilizat de către: GetRight, Re te, Fulger, iar Download Accelerator Plus.
Descărcarea clipuri video, freeware, shareware și este facilitată prin utilizarea un download manager. Managerii Descarca salva fișierele descărcate în folderele corespunzătoare și îndeplini funcțiile lor noaptea târziu, atunci când nu sunt utilizați net.
  • În cazul în care o descărcare este rupt din cauza prăbușirii browser-ul, de energie electrică închide, sau a pierdut conexiunea, un manager de download va relua în care a fost întrerupt procesul.
  • Un manager de download permite vizualizarea de fișiere video descărcate parțial.
  • Aceasta vă va permite să glisați și să fixați, descărcați link-uri la o pictogramă plutitoare.
  • Acesta poate fi programat pentru a începe atunci când PC-ul nu este în uz și închide la finalizarea.
  • Se poate formula reguli simple care managerul va urma pentru a descărca mai multe fișiere de pe un site.
  • Managerii Descarca face descărcări automate recursive.
  • Un manager gestionează fișierele și dă revizuire instantanee de descărcări.
Câteva download manageri acorda un control mai mare utilizator în timp ce altele sunt concepute astfel încât dezvoltatorii de conținut au control. Unora le place de afișare adware GoZilla în interfața cu utilizatorul în timp ce altele au spyware, FlashGet. Există unele cu nici un adware sau spyware cum ar fi LeechGet 2003. 

Descărcați managerii sunt de mai multe feluri. Unele sunt gratuite în timp ce altele necesită plată. Managerii folosite frecvent sunt: ​​Offline Explorer, NICI, GoZilla, WellGet, Download Accelerator Plus, si Mozilla Firefox. Legate, dar diferite sunt aplicatii P2P: Kazaa, eMule, BitTorrent, și de înregistrare flux. 

Un manager de download ideală trebuie să fie:

  • Gratuit.
  • Ușor de utilizat.
  • Nu au spyware sau adware.
  • Oferă descărcări efort.
Orice bun Descarcă iesle trebuie să maximizeze utilizarea PC-ului, mâner independent descărcări, întreruperi mâner, și stocați fișiere eficient. Managerii mai descărcare au construit în sisteme care accelerează de descărcări de a face cu mai multe segmente simultan. 

Alegeți un director după ce calcula nevoile PC-ul. Aflați ce se integrează bine cu sistemul dumneavoastră. Păstrați-vă întotdeauna la curent cu evoluțiile și schimbările în tehnologie. Un manager de download potrivit poate face viata mai usoara si minunata. Bucurați-vă de filme, clipuri video, clipuri de știri, fotografii, precum și jocuri.
Autor Bio
Paul Wilson este un scriitor independent pentru www.1888SoftwareDownloads.com , site-ul premier pentru a găsi descărcări de software liber, inclusiv software-ul liber anti-virus, software-ul gratuit de detectare a spyware, fără bare de instrumente, software-ul gratuit de chat și mai mult. El, de asemenea, independenți pentru www.1888FreeOnlineGames.com.