vineri, 28 iunie 2013

Spyware enervant și eliminarea acestuia


Spyware enervant și eliminarea acestuia

De: Allen Brown
In zilele noastre, este posibil să fi observat de un cuvânt pericol "spyware". Spyware software-ul este de a deveni disconfort pentru companii. Spyware-ul este probabil să fie verificate ca un damager mare a companiilor. Acesta nu este atât de vizibil ca spam-ul și virusul atacurile la sisteme. Spyware ar putea fi distructive și cauza pierderi financiare.

Spyware-ul este aproape o programe software invizibile, care colectează și transmite datele cu caracter personal sau companiei importante prin intermediul internetului fără a fi observat. Datele transferate ar putea fi folosite pentru zdrobitor de credit al companiei dvs. sau s-ar putea lovi tare profiturile sale. Spyware-ul este, de asemenea, de obicei recunoscut ca adware, malware, Sneakware și Snoopware.

Punctul de intrare de Spyware: Ar putea intra în rețeaua de software auto-descărcare, care descarcă automat la rețeaua dumneavoastră, chiar și fără confirmarea utilizatorului. Aceasta ar putea intra, de asemenea, cu software-ul, care este descărcat de către utilizator, care include programul spyware. Intrare cel mai comun a acestui software este de pop-up-uri, care apare în timp ce deschiderea orice site. De pop-up-uri sunt foarte atractiv proiectate pentru utilizator alura să-l faceți clic.

Spyware software-ul nu este chiar blocat de programe firewall, ca utilizator se permite, de-desigur, din cauza necunoașterea. De asemenea, programele antivirus obișnuite sunt, de asemenea, nu-l blocheze, din cauza ei nu par la fel de rău ca și virușii.

Salvgardare impotriva spyware: Utilizatorul trebuie citit în întregime și înțelegeți acordul de licență înainte de a descărca orice software. Evitați descărcarea de software necunoscute și fals de pe internet. A se feri de clic pop-up care să prezinte delicioase oferte.

Folosirea constantă a software-ului anti-spyware: folosesc adesea de anti-spyware ar putea preveni intrarea unor astfel de programe dăunătoare la rețea. Cel mai bun pas precaut este că, un utilizator ar putea aplica pentru a bloca accesul Spyware prin soluții de securitate gateway-ul, cum ar fi accesul la internet NetApp și de securitate (IAS) soluție, care se oprește admiterea la site-uri web care oferă spyware.

Există mai multe programe anti-spyware disponibile acolo. Aceste programe căuta și elimina programele spyware și adware. Ele pot detecta și matura de pe număr mare de fișiere adware și module.
Unele dintre aceste programe curat, de asemenea, programul și calea web-utilizare de la rețea, care este foarte util în cazul în care sistemul este partajat. Există, de asemenea, unele software-ul descărcabil gratuit de pe site-uri autentice, cum ar fi www.1888softwaredownloads.com, www.download.com, www.mcafee.com, www.spywareinfo.com, www.all-internet-security.com, www.tucows.com etc sau puteți folosi cuvântul cheie "descărcare antispyware gratuit" în căutare.

Deci, să fie precaut în timp ce descărca orice software de pe net. Asigurați-vă că nu se descarcă sau de a dobândi program anti-spyware, fără a verifica autenticitatea acestuia. Aceasta nu se intampla des, dar atunci când intră-ar crea distrugeri imense.
Autor Bio
Allen Brown este un scriitor independent pentru www.1888SoftwareDownloads.com , site-ul premier pentru a găsi descărcări de software liber, inclusiv software-ul liber anti-virus, software-ul gratuit de detectare a spyware, fără bare de instrumente, software-ul gratuit de chat și mai mult. El, de asemenea, independenți pentru www.1888FreeOnlineGames.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Raspuns garantat la orice comentariu publicat